Terug naar de startpagina. Oude Raadhuis met torentje en bordes uit 1806. werd als raadhuis tot 1963 en sinds 1990 gebruikt als huisvesting voor de Heemkundekring en VVV. Heilige Luciakerk, neogotische kerk uit 1859 gebouwd door H.J. van Tulder. Brits militaire begraafplaats en laatste rustplaats voor 665 Britse 
		militairen Televisietoren Mierlo is een 105 meter hoge zendmast uit 1957. Kasteelboerderij aan de Kasteelweg uit omstreeks 1700 behoorde oorspronkelijk
 bij Kasteel Mierlo. De huidige standerdmolen zou gebouwd zijn in 1640 en stond op het hei-eind. In 1858-1860 werd de molen overgeplaatst naar de dorpskern van Mierlo. Patronaatsgebouw uit 1914, het familiewapen bevindt zich boven de ingang.
        Kasteel Myerle, informatie


Lettertype verkleinen     Lettertype herstellen     Lettertype vergroten    
Werkgroep Evenementen

Deze werkgroep organiseert:
Excursies
  • Eenmaal per jaar gaan we een hele dag op stap, afwisselend Nederland, Duitsland en België.
  • Gedurende een middag wordt een regionale bezienswaardigheid bezocht.
Lezingen
  • Er worden een aantal lezingen per jaar georganiseerd over uiteenlopende onderwerpen. Daarvoor worden sprekers uitgenodigd of ze worden door eigen leden gepresenteerd.
Festiviteiten
  • In het kader van jubileumvieringen o.a. Bevrijdingsherdenkingen, 200 jaar Oude Raadhuis en verenigingenmarkt presenteren we ons aan de gemeenschap.

Informatie over de actuele evenementen vindt u steeds in de Agenda die u kunt bereiken via de knop Agenda / Nieuws, links op deze pagina.

Contactpersoon:

Werkgroep Evenementen
Marij Damen
Mail Marij via het contactformulierExcursie St-Nicolai kerk, Kalkar
Excursie St-Nicolai kerk, Kalkar


Ontwerp: Beeldmerk 
	ViziVormViziVorm | Realisatie: Bullit beeldmerk Apart InternetApart Internet | Webmaster: Hans Verhees