Terug naar de startpagina. Oude Raadhuis met torentje en bordes uit 1806. werd als raadhuis tot 1963 en sinds 1990 gebruikt als huisvesting voor de Heemkundekring en VVV. Heilige Luciakerk, neogotische kerk uit 1859 gebouwd door H.J. van Tulder. Brits militaire begraafplaats en laatste rustplaats voor 665 Britse 
		militairen Televisietoren Mierlo is een 105 meter hoge zendmast uit 1957. Kasteelboerderij aan de Kasteelweg uit omstreeks 1700 behoorde oorspronkelijk
 bij Kasteel Mierlo. De huidige standerdmolen zou gebouwd zijn in 1640 en stond op het hei-eind. In 1858-1860 werd de molen overgeplaatst naar de dorpskern van Mierlo. Patronaatsgebouw uit 1914, het familiewapen bevindt zich boven de ingang.
        Kasteel Myerle, informatie


Lettertype verkleinen     Lettertype herstellen     Lettertype vergroten    

Disclaimer disclaimer

 1. In deze disclaimer wordt verstaan onder:
  • de eigenaar: de eigenaar van de website: Heemkundekring Myerle;
  • gebruik(en): alle denkbare handelingen;
  • u: de gebruiker (bezoeker) van deze website;
  • de content: alle in de website aanwezige inhoud;

 2. Het onderstaande is van toepassing op de pagina die u thans bekijkt of de pagina waarvan u afkomstig bent. Feitelijk op elke pagina van deze website. Door de pagina te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.

 3. De content is door of namens Heemkundekring Myerle met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, Heemkundekring Myerle aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde.

 4. Heemkundekring Myerle is niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.

 5. Bij het gebruik van de bronnen die zijn geraadpleegd en gebruikt bij het samenstellen en opmaken van deze website is ervan uitgegaan dat de bronrechthebbende dezelfde intentie heeft als Heemkundekring Myerle, namelijk het beschrijven, kenbaar maken en delen van informatie met derden, zonder commercieel doel.

 6. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content of delen daarvan maken inbreuk op intellectuele rechten

 7. Toestemming tot het gebruik van de getoonde content of delen daarvan op publiekelijk toegankelijke plaatsen dient schriftelijk aan de eigenaar, via de webmaster, te worden verzocht.

Nadere informatie

Indien u nog vragen of twijfels heeft kunt u contact met ons opnemen.

info@heemkundekringmyerle.nl


Ontwerp: Beeldmerk 
	ViziVormViziVorm | Realisatie: Bullit beeldmerk Apart InternetApart Internet | Webmaster: Hans Verhees