Begunstigers

Wapen Gemeente Geldrop Mierlo   Logo Gemeente Geldrop Mierlo

Logo Mooi Mierlo

Logo Rabobank Peelland Zuid    Rabobank Peelland Zuid

PLUS wil een plek zijn waar u zich thuis en prettig voelt. Ons deskundige en vriendelijke personeel heet u graag welkom en helpt u bij het doen van uw dagelijkse boodschappen.

Logo Rabobank Clubkasactie    Rabobank Clubkas Campagne

Da's nou het mooie van Multimate | Bouwmarkt |

Logo Partycentrum den Heuvel    Partycentrum Den Heuvel

Of u nu een bloemetje voor in huis, een presentje, bruidswerk, of rouwarrangement nodig heeft, Jules Bloemenhuis verzorgt deze allemaal met de meeste zorgvuldigheid, creativiteit en met super kwaliteit bloemen.

Vesta Sieraden | Waar warme rustige begeleiding en creativiteit samen komen.

Uw drank en wijnspeciaalzaak in Mierlo

Maak van uw huis weer een plek om tot rust te komen. Marein Organizing zorgt samen met u voor orde en rust in uw huishouden en overzicht in uw administratie. Ook voor hulp bij verhuizingen.

Een winkel met 25 bijzondere ondernemers uit Mierlo en omgeving onder één dak met mooie en smaakvolle producten.